Over ons

Website aanpassingen.jpeg-min

Oliwia, Lise, Maria & Rasha

Knip en Kam, Mak en Pink
Website aanpassingen.heic(3)-min

Rasha

In september, negen jaar geleden, zijn Willem en ik een onderneming gestart. Niet lang daarna hebben we Lise in dienst genomen om ons te ondersteunen. Toen ik zwanger werd, kwam Maria aan boord om mij te helpen. Na enige tijd besloten we dat het beter zou zijn om de zaak samen te runnen. Daarom is Maria medezaakvoerder geworden. Ik hou van mode en om ondernemend te zijn.

Website aanpassingen.jpeg(2)-min

Maria

Maria is een trotse moeder van twee met 18 jaar ervaring. Ze houdt van mode, vooral van het bijhouden van de laatste trends en nieuwe technieken. In een team werken geeft haar energie en ze geniet echt van haar werk.

Maria is zaakvoerder van Mak&Pink. Haar bijdrage aan onze onderneming is zowel leuk als vernieuwend. Ze brengt frisse ideeën en innovatieve oplossingen die ons bedrijf vooruit helpen.

Website aanpassingen.heic(1)-min

Oliwia

Oliwia heeft haar droom om kapper te worden vervuld in het superteam van Mak en Pink. Ze begon als stagiaire tijdens school, en werd nu parttime aangenomen na haar afstuderen. Oliwia is enthousiast over de kans om te leren en te groeien als een bekwame kapper, omdat het niet alleen een baan is, maar ook haar passie.

Website aanpassingen.jpeg(1)-min

Lise

Ik ben Lise, een kapster die altijd al van het vak heeft gedroomd. Het is mijn passie om mensen blij te maken met hun nieuwe kapsel. Door samen te werken met ervaren collega’s heb ik veel geleerd en waardevolle ervaring opgedaan.

nsD2LSaw

Onze expertise

Oliwia, Lise, Maria & Rasha

Tussen ons 4 delen we jaren ervaring in verschillende salons en hebben we diverse binnen- en buitenlandse opleidingen gespecialiseerd in alle aspecten van haar en verzorging. Elk hebben we onze specialisaties en sterke punten. Dat maakt MAK&PINK-team veelzijdig en uniek.

We volgen nationale en internationale opleidingen zodat we steeds up to date blijven met de laatste nieuwe trends.

Photo by Riski Andriansyah

Ons kapsalon

Mak&pink is een jong fris en hip kapsalon uit Mechelen die garant staat voor kwaliteit aan betaalbare prijzen. We staan ik voor de gezondheid van uw haar en stellen alles in het werk om u met een groot gevoel van tevredenheid naar huis te laten gaan.

Wij werken met afspraak. Wij proberen altijd tijdig te zijn, kan altijd wel uitlopen. We vragen ook aan de klant toch vijf min op voorhad.

Studenten genieten van 10% korting.

En voor extra gemak bieden we zelfs de mogelijkheid om onze diensten aan huis te ervaren.

recycleren haar

Hier recycleren we haar

Haarmat voor de opname koolwaterstoffen en oliën.
Wij produceren lokale, duurzame en recyclebare oplossingen voor de opname van koolwaterstoffen en oliën. Onze producten zijn haartapijten, vervaardigd en geweven in Waremme.

Hoe is dit mogelijk? Het haar is door structuur in schubben lipofiel, dat wil zeggen dat het oliën en vetten opneemt. De eerste haarmatten werden meer dan 30 jaar geleden in de Verenigde Staten gemaakt binnen de NGO Matter Of Trust waarmee we partners zijn.